Follow Dashboard
TITLE- Rindu !
Friday, January 27, 2017 | 12:30 AM | 0 comments
assalammualaikum, After ke sekian kali nya lama aku tak menjenguk blog ni, AHHHH rindu ! Excited sangat kau. huhu  Ada lah bukak tapi edit delete delete post lama yang ngarut ngaban kahkahhh and now baru after a minit dengar bunyi mercun CHINESE NEW YEAR! so ngam lah aku update sempena tahun baru gituu. Baru je hakak call bf hakak menyatakan hasrat nak ber blogger balik, katanya JANGAN MENGADA ! hahaha tapi apa hakak peduli. *fliphair

Sebenarnya dari dulu buat blogger ni bukan pakar pakar mcm dakdak blogger lain. tapi sebab rasa seronok tengok blog orang cantik! pastu pandai gila dorang bercerita. Macam aku ni ikut kata hati je gitu, tu yang make no sense dalam cerita tu kihkih ni bercerita ni entah ada baca ke syok sendiri ni haha. Macam nak kongsi tips bahagia dalam hidup lah lepas ni. Alang alang nampak tak hakak dak macam bola bak kata bf hakak tapi ada aku kisah ? kita makan untuk hidup ye tak. Hm tengok lah takde tajuk dan matlamat dalam cerita melalut lah sampai laut. jana janaaa. so hakak stop sini dulu tunggu seru esok lusa aku rajin aku menaip. Seronok tau dengar kisah hidup org macam feed your stalker gituuu. okay lah now dah 12.20 am, aku nak sambung tengok recording Lagend of the blue sea huhu kbai.


Old things